torstai 14. kesäkuuta 2012

me&i

Pidin tuossa viime viikolla me&i -vaatekutsut. Osallistujamäärä ei päätä huimannut mutta mitäpä tuosta. Tuli juniorille ostettua parit vaatteet taas. Onneks oli mummukin kutsuilla niin en joutunut ihan vararikkoon! :D

Mä oon ihan hulluna ihastunut näihin kuoseihin ja väreihin! Ihanan pirtsakoita ja rehellisesti lastenvaatteita eikä aikuisten vaatteita lasten koossa!


Omat hankinnat...




Sammakkopipo on niiiin suloinen! :)




Kivat lököhousut, joista pupu kurkkaa taskusta! :) Joutui ottaa vähän isomman koon, kun pienemmät oli loppuneet näin kauden lopulla mutta haittaakos tuo, on sitten vähän isompaakin vaatetta, kun Eevis kasvaa! :)




Sirkusbody.




Mummun ostokset Eevikselle, eli oranssit housut (menee nyt housuina, ensi vuonna shortseina!), leijonapaita ja kummitätini ostama pilvibody.




Itselleni sain emännänlahjaksi topin, josta en nyt ala kuvia ottamaan. Ei se oo niin söpö ku nää lastenvaatteet... :D


Saa nähdä mitä meidän tästä yöstä tulee. Oon itse nukkunut taas niin huonosti ja pojalle ei vissiin oikeen pelkkä maito enää riitä yöksi. Olin tänään niin rättiväsynyt, etten oo vähään aikaan ollut... Tänään aina kun itse yritin samalla ottaa pojan kanssa päiväunia, se heräs. Viiteen mennessä oli ottanut yhteensä vain n. tunnin päiväunet ja iltapäivästä oltiin molemmat niin kiukkuisia, että oli onni kun mummu tuli kotiin ja lähti Eeviksen kanssa kävelylle. (Oltiin mummulassa kylässä siis.) 

Töitäkin tuntuisi olevan tarjolla niin paljon ku viittis vain tehdä mutta täytyy sitä yhteistäkin aikaa Eeviksen kanssa olla. Se kasvaa niin huimaa vauhtia, ollaan yritetty vähän yhdessä löytää varpaita tänään! :)

2 kommenttia:

  1. Mä en ennen oikein välittänyt me&i:n vaatteista, mutta nyt kyllä olen kans hurahtanut! Ihanan värikkäitä ja suloiset kuviot. <3

    Etkai tällä viikolla ole töitä tehnyt? Sullahan piti olla vapaapäivä. ;)

    Nähdään sitten lauantaina ja maanantaina sit taas. Ja muista ne blingblingit. ;)

    Kauniita unia sinne ja kunnon yöunia, se on kyllä rankkaa jos ei saa nukkua kunnolla... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, laitan muistutuksen blingblingeistä! :) No niinhän mulla piti olla, värjäsin vaan yhdet ripset tänään! Mutta ei sitä lasketa ku sain höpötysseuraa samalla! :) Huomiseen! <3

      Poista

Piparminttu-Pipsa kiittää kommenteista!